aarhus-2-6-1-aspect-ratio-1362-689
århus 2 - 2
århus 2 - 4
århus 2 - 3
århus 2 - 1

ÅRHUS 2

En opdateret klassiker til det moderne byrum

ÅRHUS 2 er vores originale variant af Århus bænken – den mest kendte og solgte bænk i Danmark. Vi holder samme form, men beklæder den med flere og smallere stave, så bænken bedre følger kroppens naturlige holdning! Smallere kvalitets stave giver bænken også et minimalistisk udtryk, så passer den bedre ind i det moderne skandinaviske byrum samt parker og private haver.

Kvalitets bænk i kraftige materialer og gennemtænkt design

ÅRHUS 2 bænken kan i lang tid fungere som smuk dekoration til private og offentlige områder, byens gader, parker og haver, da den er produceret i karftige og vedligeholdelsesfrie materialer. ÅRHUS 2 beklædes med FSC-certificeret mahogni eller egetræ stave. Armlæn samt oliebehandling på plankerne kan tilkøbes. Stellet kan leveres i en galvaniseret eller malet udførsel. Vores bænk er designet med en ramme med to ben, så den er nem at montere på enhver overflade, også ujævn som sand eller jord.

 

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger.


    Downloads