Wave

Wave er en bænk i moderne design. Som navnet indikerer, bølger bænken i forskellige højder, hvilket gør den indbydende for både børn og voksne. Med sit moderne udtryk og design følger bænken tidens trends og imødekommer mange af de aspekter, der er attraktive for en driftøkonomisk og pæn løsning. Bænke i 100 %  ren recycling plast har nogle helt unikke produktfordele, som er listet i pdf’en til højre.


Med møbler i recyclingplast er der DOBBELT OP PÅ BÆREDYGTIGHED 1) Bæredygtig fra et økologisk synspunkt: Produkter er lavet af topkvalitet genbrugsmaterialer og genbruges 100% igen! Ikke ét træ er blevet fældet, og ingen miljø skadelige imprægneringer er anvendt. Vedligeholdelsesfrit og kræver ingen form for behandlinger. 2) Materialet er bæredygtig mht., holdbarhed, vedligeholdelse og levetid. Mange års intens brug vil ikke skabe slid, og produktet står som nyt, år efter år. Genbrugsplastiken er UV-stabiliseret for at bremse misfarvning og falmning så længe som muligt. Vores leverandør er har stor erfaring og ekspertise indenfor genbrugsplast, hvilket også giver nogle helt unikke fordele.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger.