Pullertbelysning

En pullert med lys benyttes typisk til at oplyse stier, parker og andre gangarealer, hvor der er behov for belysning i aftentimerne. Pullertbelysning fra BEGA består af et pullertrør og pullert hoved.

Der findes mange kombinationer af parkpullerter med lys. Nogle egner sig til stibelysning hvorimod andre er mere egnede som lyspullerter til gadebelysning.

Modulær lyspullert BEGA

Modulære pullertlamper designet af fagfolk fra BEGA - en virksomhed, som specialiserer sig i både udendørs pullertbelysning.

De tekniske krav, som lysarmatur skal opfylde, stiger hele tiden, især i planlægningen af belysningssystemer i alle former og størrelser. Det skal f.eks. være muligt at skifte armaturer ved hjælp af bevægelsessensorer, sikre trafikveje med nødbelysning i tilfælde af strømsvigt eller at montere dem med ekstra stikkontakter eller projektører.

Multifunktionel pullert lampe

Pullerter med lys er et koncept, hvor alle de moderne krav til lyspullerter forsøges opfyldt. Disse pullertlamper er fremstillet i et modulært system, som muliggør kombinationen af armaturhoveder og armaturrør med forskellige ekstra funktioner.

Det ses ofte at et udendørs belysningssystem skal have armaturer af samme type og lysteknologi, men med forskellige højder eller diametre. Hjælpekomponenter såsom integrerede LED-projektører, nødbelysningsbatterier, bevægelses- og lyssensorer, styringsmoduler til LCN og Zigbee, gennemkørselsbeskyttelse til bilen, låsbare stik og opladningsmodulindsatser til elbiler kan være meningsfulde tilføjelser. Der er ikke behov for separate ekstrainstallationer, hvilket reducerer omkostningerne.

Lyspullerter af højkvalitets materialer

BEGA har total kontrol over alle anvendte materialer og er derfor ikke tvunget til at indgå kompromiser. De bestemmer alene alle de væsentligste faktorer som f.eks. Lysudgang, lysfarve og termisk styring af et armatur, og vi har en direkte indflydelse på kvaliteten som et resultat.

Lyspullerter med maksimal mulig levetid

LED-moduler installeret i pullertlamperne forventes at nå den maksimalt mulige levetid. For at sikre, at dette sker, er komponenterne udelukkende fremstillet af aldersbestandige materialer. I stedet for de materialer, der hurtigt kan blive slidt, anvendes silikone og aluminium til produktionen af BEGA lys pullerter. Ud over brugen af komponenter af høj kvalitet har de truffet konstruktive foranstaltninger for at sikre optimale temperaturforhold inde i armaturerne. Samtidig hjælper elektroniske beskyttelsesanordninger med at forhindre de enkelte komponenter i at blive overophedet. Alt i alt resulterer dette i, at LED-modulerne fungerer til ca. 50.000 driftstimer.

Komponenter, som I nemt kan installere selv

Lys pullerter er designet på en sådan måde, at komponenterne let kan udskiftes på stedet ved hjælp af standardværktøjer. Der er allerede truffet passende forholdsregler for at beskytte mod elektrostatisk afladning og utilsigtet vending af de elektroniske komponenter. Den sikre og økonomiske yderligere anvendelse af dine LED-armaturer er således sikret.