Bici 5 serien

Cykelstativ til park og byrum

Bici 5 serien består af Bici 5C og Bici 5R. Bici 5C har en halvrund bøjle, hvorimod Bici 5R har en rund bøjle. Bici 5C fås som enkelt pullert, med plads til 1-6 cykler. Men også som række af 5 parkeringspladser eller som dobbelt-sidet, med plads til 10 cykler pr. modul. Stativet egner sig til et park miljø eller et trafikeret område.

Stativerne er fremstillet af 14mm galvaniseret rundstål. De kan enten støbes fast eller boltes i underlaget. Gabet i bøjlen er hhv. 60 og 55 mm. Refleksbånd på pullerter har en bredde på 35 mm. Cykelstativet fås også med 45 graders parkering.

Bici 5 stativerne er produceret med en pullert, for samtidigt at øge trafiksikkerheden. Modellen kan leveres i galvaniseret stål eller i malet udførsel. De kan leveres med indfræst refleksbånd i toppen. Der er frit valg imellem farverne rød, hvid eller gul. Ønskes der ikke refleksbånd er der også mulighed for at få det uden.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for yderligere informationer omkring Bici 5 serien. Vi lytter til dine ønsker og behov og fremstiller netop det produkt du søger. Ring til os i dag for en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra jer.

Tilbage til oversigt

Spørg om pris