Cykelstativer til nem og simpel cykelparkering


Cykellæn er en speciel type cykelstativ, lavet til en nemmere og økonomisk cykelparkering. Cykellæn fylder ikke så meget som almindelige cykelstativer og giver mulighed for at parkere enhver cykel uanset størrelsen, passer også perfekt til familiecyklerne og Christiania cykel, der er større end almindelige cykler.

Alle cykellæn produceret af By Bang giver mulighed for cykelparkering fra to sider, hvilket gør det nemmere at placere dem uden for byen og giver dig frihed til at parkere dine cykler, som du ønsker. Cykellæn kan nedstøbes eller boltes til underlaget, hvilket ikke kræver den store indsats og gør dem velegnede til næsten ethvert område.

På trods af deres enkelhed giver cykellæn stadig god beskyttelse til dine cykler. Cyklen lænes op ad lænet og låses med en kæde på samme måde som med de almindelige cykelstativer.

Cykellæn med nem vedligeholdelse og i moderne design


Cykellæn er produceret i kraftigt stål, galvaniseret, hvilket gør dem velegnede til al slags vejr. Dette materiale vil holde dem som nye i lang tid, og du behøver ikke at vedligeholde dem. Det galvaniserede stål er også blevet populært på det seneste og kan ses i hvert hjørne af enhver by i Danmark som hovedmaterialet til byrumsmøbler. Cykellæn vil derfor ikke skille sig ud fra det generelle syn på byområdet, som du placerer dem i, men være et godt supplement til det.

Cykellæn varierer i design, alt efter hvilken stil der matcher dit ønske, og kan også males i RAL farver.

Tøv ikke med at kontakte os på 86 41 21 44 for mere info.

Se en lille video af cykellæn her