Væghængte askebægre til cigaretskod affald
Væghængte askebægre til cigaretskod affald

VÆGHÆNGTE ASKEBÆGRE

Kompakte og økonomiske udendørs askebægre

Væghængte udendørs askebægre er en økonomisk og moderne løsning til bekæmpelse af cigaretskod affald i byrummet og en nødvendighed for byens rekreative områder.

Disse askebægre er kompakte og passer godt ind i ethvert miljø uden at optage meget plads. De monteres med flere skruer gennem monteringsbeslag. Du kan monteres i stoppestedsskurene, fastgøres til en stolpe ved et offentligt transportstoppested eller placeres på en væg.

Væghængte udendørs askebægre har plads nok til at rumme op til 350-400 cigaretskod og er nemme at rengøre og tømme gennem en prop i bunden. Askebægre kommer også med en rist, der gør det muligt at slukke cigaretter og forhindrer større genstande i at falde ned i askebægret.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads