cykelovertræk med dobbelttag og bænke
Multifunktionel overdækning til cykelparkering i to etager
enkel cykeloverdækning til cykelparkering i to etager
enkelt cykelskur i stål og malet udførsel til cykelparkering

SEDURA XXL

XXL overdækning til cykler

Idéen bag SEDURA XXL er, at skabe så meget plads til cyklerne, som muligt. Derfor er bærestolperne anbragt langt fra hinanden. Med en afstand på op til 4500mm imellem stolperne, er denne cykeloverdækning idéel til parkering af mange cykler ved siden af hinanden.

Taget laves af lamineret glas, således for at tillade lys eller aluminium for at opnå den bedste skyggevirkning for cyklisterne.

  • Længden af grundelementet er 5320mm, som følge af en stolpeafstand på 4500mm og et fremspring på begge sider på 410mm.
  • Montage: Boltes eller nedstøbnings beslag
  • Tilkøb: Nedstødningsbeslag og tagrende

Ønskes pris på cykeloverdækning?

Søger du efter priser på denne cykeloverdækning, så er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: info@bybang.dk eller telefon: 86 41 21 44  og få yderligere oplysninger.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads