Støjdæmpende hegn


I et moderne samfund med tung trafik, vindmøller mm. bliver vi dagligt udsat for støj. Mange mennesker bor endda i områder med uacceptabelt højt støjniveau. Selvom vi som mennesker ikke er plaget af støjen til hverdag, kan det alligevel have en negativ indflydelse på helbredet samt på livskvaliteten. Med et støjhegn kan man reducere støjen, og dermed forbedre ens livskvaliteten og et bedre helbred.


BY BANG designer og producerer støjværn – alt under ét og samme tag, hvilket giver en hurtigere proces. Hos os er der ikke så langt fra tanke til handling. Vi har igennem de sidste mange år leveret hegn til reducering af støj og har dermed en stor erfaring inden for området.


Er behovet et støjdæmpende hegn er der flere faktorer der skal tages højde for. Det er blandt andet støjniveauet, hvordan lyder falder mm. Hertil anvendes der professionelle beregninger, hvilket giver den optimale støjdæmpning.
Vi er den rette leverandør af støjhegn til det offentlige, store og små virksomheder og til private. I fællesskab finder vi den bedste løsning til den bedste støjreducering for dig. Kontakt os i dag og få en snak omkring hvad vi kan gøre for dig.

Se en lille video indeholdende disse hegn her

Vedligeholdelsesfrit hegn


Basso er et flot hegn fremstillet i miljøvenlige genbrugsmaterialer. Genbrugsplanker der ikke kan rådne, miste farve eller splinter. Vigtigste af alt så har plankerne en støjdæmpende effekt på hele 38 dB når de er sat sammen i en tæt ramme.


Sandwich Panel – Støjdæmpende hegn med en effekt på hele 30-32 dB. Hegnet er opbygget af paneler montereret i en galvaniseret stålramme. Dette hegn er testet og kvalitetssikret i henhold til EN ISO 9001:2000 efter nationale og europæiske standarder.


Viste du at støjgener kan give forhøjet blodtryk, høreskader, forstyrrelser i søvn – også selvom vi ikke føler os generet af støjen. Børn der befinder sig i støj i længere perioder kan få problemer med sprogudviklingen, koncentrationen og deres indlæringsevne.

Læs mere omkring vores materialer her