Møbler i genbrugsplast

Hos By Bang fremstiller vi udendørs møbler beklædt med genbrugsplast planker. Stellet bliver fuldsvejset og varmgalvaniseret.

Møblerne bliver beklædt med 100% genbrugsplast planker, som er massive og gennemfarvede. Farve kan variere på udvalgte produkter. Sort, brun, grøn og grå er de primære farver. Derudover kan nogle produkter fås i mørkegrå, rødbrun eller beige. Uanset farve er alle produkter gennemfarvede. Som noget nyt fås de også med folie i træ-look, med træ tekstur.

Vores genbrugsplast møbler bliver forstærket med stål u-profiler, så plankerne holder sin struktur. Genbrugsplast har det med at udvide sig i varme sommerdage. Springer man således dette led over, vil plankerne begynde at bue op og til siden.

Vi fører også en serie genbrugsplast bænke og bordbænkesæt, som er fremstillet i 100% genbrugsplast. Det vil sige at både stel og beklædning er ud af plast. Disse plast møbler er massive, robuste og vedligeholdelsesfri.

Genbrugsplast møbler er fuldstændigt vedligeholdelsesfrie, da de ikke rådner, aldrig skal males og ikke bliver dækket med alger. Møbler beklædt med genbrugsplast kan stå ude hele året.

Byinventar i ren genbrugsplast

Møbler i 100% vedligeholdelsesfrit genbrugsplast. By Bang tilbyder bænke, plinte og borde hvor både stellet og plankerne er lavet af recyclingmateriale.

Plasten er gennemfarvet således at skrammer ikke bliver synlige. Genbrugsplast går ikke i forrådnelse og er fri for at alger og mos skulle vokse på plasten.

Visse møbler er forstærket med stålprofiler, således at de også kan klare sommervarmen.

Plast møblerne leveres som et samlesæt. Monterings vejledning og materiale er inkluderet.

Skulle der ske, at komme ridser eller slidtage på recyclingplasten fjernes dette nemt - se videoen hvor der vises hvordan. Dette gør sig gældende for alle produkter fremstillet i 100 % ren recyclingplast.