Om BY BANG

Historie

BY BANG er en designvirksomhed, der designer og producerer uderumsmøbler og inventar til uderum. Med design, produktion og salg under ét og samme tag har vi en fladorganisations struktur, hvor der ikke er er langt fra tanke til handling.

Vi er en ambitiøs dansk virksomhed inden for byrumsinventar. Vi specialiserer os i at rådgive kunden til den optimale løsning, hvad end det drejer sig om bænke eller affaldsbeholdere.

I samarbejde med vores kunder skaber vi byrumsinventar efter kundens behov. Vi er ikke blot en salgsvirksomhed, men vi gør derimod en dyd ud af at hjælpe vores kunder med deres projekter. Store som små.

By Bang er en ung virksomhed, som blev etableret i år 2013. Inden da har vi dog samlet mere end 30 års værkstedserfaring.

Filosofi

Vi designer produkter med fokus på kvalitet, levetid og vedligehold! Designet er enkelt, funktionelt og skandinavisk. Det enkle udtryk og vægtningen af kvalitets materialer og behandlinger går igen gennem alle vores produkter og serier.

Værdier

Vi er et mindre firma, hvor vores værdier ligger i den nære kundekontakt og relationer. Vi går langt for vores kunder – og vi lytter. Med vores erfaring og viden kan vi vejlede til den bedste og mest driftsøkonomiske løsning, hvor kundetilpassede løsninger ofte er vejen frem. Vi er lynhurtige til at lave en data-tegning, som giver kunden tryghed og tillid.

Værksted

By Bang har design og produktion under samme tag. Dette sikrer processen en høj grad af fleksibilitet. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling. Vores dygtige svejsere har de nyeste maskiner til rådighed, og er dermed ikke bange for at tage imod enhver opgave.

Du kan læse mere omkring vores værksted og maskiner her.