LACO kantsætning
have, anlæg, kan, kantsætning, græsplæne, blomsterbed, bed, havebed, genbrugsplast, recyclingplast, kansætning
plast kantsætning, Kantsætning GOVA home+ PLAST vedligeholdsfrit recycling genbrugsplast. Forhandler BY BANG kant, bed, kantafgrænsning, bedkant

Plast kantsætning


Kantsætning i plast giver anlægsgartneren mere frihed til at udfolde sin kreativitet. Plast kanstætning har typisk den egenskab, at det er let og fleksibelt, hvilket gør det muligt, at lave bed og græskanter efter fantasiens ønsker.

Kantafgrænsning i genbrugsplast


Kantsætning og bedafgrænsnig er et stort område, hvor kun fantasien sætter grænser. Kanter kan laves i mange af vores genbrugsplast produkter – bjælker, palisader, planker eller L-sten. Bjælker er anvendelige som kant markering ved fx sandkasser men er også gode til markante højbede, hvor bjælkerne ligges oven på hinanden. Kantsætning med not fer plank er god som en højere kantsætning, hvor der dannes en ‘væg’. Not-fer plankerne samles ind i hinanden og skaber en flot overflade uden samlinger med søm – udseende meget lig træ. Kantsætning med plug-in er til trods for størrelsen et solidt kant-system, med en nem og sikker konstruktion der gør den effektiv i mange opgaver.