Transformer parker og bymiljøer med By Bangs diverse plast kanter


Vores plastkanter er en effektiv bedafgrænsning i bæredygtigere materialer, som er ideelle til at skabe skarpe og rene linjer i både park- og bymiljøer. Kanterne i genbrugsplast kan bruges af landskabsarkitekter i landskabsprojekter, af danske kommuner i områdefornyelser eller boligforeninger, der ønsker at vedligeholde pæne og funktionelle udendørs arealer. Vores æstetiske palisadestolper, plast sveller og græskanter fremstilles også med en praktisk funktionalitet i design. De er skabt til at modstå det danske klimas krævende forhold og erstatte trækanter, der mister deres holdbarhed inden for kort tid.

Vi producerer vores plast kanterne med henblik på miljøvenlighed. De er fremstillet af højkvalitets genbrugsplast, som sikrer lang levetid og stor modstandsdygtighed over for vejrforhold. Disse kanter kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør dem til en økonomisk og tidsbesparende løsning for travle kommuner og boligforeninger.

Plast kanter er en fleksibel løsning, der giver dig frie tøjler til kreativ udfoldelse


Plast kanterne fra By Bang, uanset om det er plast palisadestolper eller græskant, er utroligt fleksible, hvilket gør dem lette at tilpasse til enhver form og størrelse af bed. Dette giver man frihed til at skabe unikke og kreative landskabsdesigns, der kan komplementere ethvert byrum eller parkområde. Disse fleksible kanter i genbrugsplast er derfor perfekte til at afgrænse blomsterbede, træer, buske, sandkasser, og stier, og bidrager til et velorganiseret og tiltalende udseende.

Vores bedafgrænsning i genbrugsplast leveres i et bredt udvalg af farver og former. Kantsætninger i plast kan let integreres i forskellige by- og parkmiljøer. Det sikrer, at de ikke blot tjener et praktisk formål, men også bidrager positivt til det samlede æstetiske indtryk af området plastkanterne placeret i.

Plast kanter er ikke kun palisadestolper!


Vælg bedafgrænsning du har brug for fra By Bangs stort udvalg af plast kantsætninger i forskellige former. Vores produkter inkluderer kvadratiske og runde plast palisader, palisader med hulprofil, plast sveller, plug-in kantsætning, genbrugsplast Not-fer planker og forskellige typer græskanter.

Du kan vælge mellem kvadratiske eller runde PLAST PALISADER samt med hulprofil afhængigt af miljøet du vil bruge dem i og dine egne æstetiske præferencer. De kan bruges til hegnsopgaver, kantsætninger, som støtte til konstruktioner og stolper ved havne og vådområder. Palisadestolpernes styrke gør dem også velegnede til legepladser, hvor de kan bidrage til sikkerheden og strukturen i området.
Bestil PLAST SVELLERNE, som er By Bangs en fremragende løsning til skarp bedafgrænsning. De er særligt anvendelige til højbede, hvor de kan stables oven på hinanden for at skabe en markant og holdbar struktur. Deres alsidighed gør dem også ideelle til kantmarkering ved sandkasser og legepladser.

Overvej PLUG-IN kantsætning. Det er en innovativ bedafgrænsningsløsning, der er bygget på en solid konstruktion og nem montering. PLUG-IN sveller er forbundet med hinanden med en fastgørelse for enden af hver genanvendt plastsvelle. Denne konstruktion sikrer, at de sidder tæt, hvilket gør hele strukturen fast. By Bangs effektivt og holdbart design sikrer også, at PLUG-IN bedafgrænsning kræver minimal opmærksomhed og kan holde i mange år.

Vælg NOT-FER plastplanker, hvis du vil gerne skabe nemme konstruktioner eller søge efter bæredygtig beklædning. Disse genbrugsplast planker kan bruges til vandrestier, højbede, hestebokse mm. NOT-FER planker leveres i flere dimensioner og som standard i sort farve.

Gad vide, hvordan vores LACO og STELLA græskanter kombinerer sikkerhed og design og kan tilføje både funktionalitet og æstetisk værdi til dit landskabsprojekt? LACO græskant, fremstillet af skummet polyethylen, er blød at røre ved og har afrundede kanter. Det gør denne nem græskant i genbrugsplast sikker, selv for barfodede børn og dyr. På samme tid er STELLA plast græskanten yderst fleksibel og kan let tilpasses forskellige design, hvilket gør den ideel til alle typer af anlægs- og haveopgaver.

Bedafgrænsning i genbrugsplast til kommuner, boligforeninger eller private


Vælg plast kanter fra By Bang for at sikre en holdbar, fleksibel og miljøvenlig løsning til dine landskabsbehov. Uanset om du er en del af en kommune, en boligforening, en landskabsarkitekt, eller en privat person kan du bruger vores produkter med en perfekt balance mellem funktionalitet, æstetik og bæredygtighed. Besøg siden af produktet du har mest interesse i for at få flere oplysninger om deres fordele og finde den ideelle løsning til dit næste projekt.