en pullert lampe med lyskilder i malet udførsel
tre forskellige varianter af pullertlamper

KLASSISKE PULLERT LAMPER

Pullert lamper kan bruges til at definere områder og stier tydeligt. De kan placeres i både private og offentlige områder, i parker, haver, gårde og andre byrum.

 

By Bangs robuste pullertlamper matcher fint med vores store udvalg af pullerter og er det perfekte supplement til at fremhæve miljøet. De giver ikke kun belysning af området, men skaber også en hyggelig atmosfære i den mørkere tid af dagen. Vores pullerter med lyskilder er især nyttige i vinterperioderne, hvor solen går ned tidligere, og der er behov for ekstra belysning udenfor.

 

Pullert lamper er fremstillet i det klassiske design af kraftigt rørformet stål og er lige så solide som almindelige pullerter. De har følgende tekniske egenskaber:

 

Mål: Ø152mm
Højde: 1000mm
Materialer: Galvaniseret stål
Montering: boltes fast i jorden
Spænding: 230V AC 50Hz, strøm: 12W
LED farvetemperatur – 4000K
Andet: kan pulvelakeres i sort, antracit og corten farver

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads