Klassisk aftagelig pullert 2

Vedligeholdelsesfri aftagelig trafik pullert

Vedligeholdelsesfri aftagelig trafik pullert i klassisk design. Pullerten er det populære valg når det kommer til aftagelige pullerter. Denne pullert …..

Aftagelig trafikpullert for øget sikkerhed som afspærring ved butikker, virksomheder, EL-anlæg, stisystemer og meget meget mere. En trafik stele er det perfekte stykke redskab hvis man vil forhindre køretøjer i at, færdes på uønsket områder. Man ser dem ofte som en sikkerhedsafskærmning mellem veje og fortove, gågader, boligområder mm.

Denne er den klassiske trafik-pullert som ligeledes er aftagelig. Dette vil siges at man har mulighed for at fjerne den hvis man har behov for dette. Trafikstelen er fastmonteret med et nedstøbsningsbeslag i underlaget og kan demonteres fra beslaget ved hjælp af en medfølgende nøgle.

Pullerten kan leveres i individuel terræn højde ø108 eller efter 3 standard størrelser. Den leveres enten i galvaniseret stål eller i malet udførelse. Man har ligeledes mulighed ofr at, få indfræst refleksbånd i enten rød, hvid eller gul.
Hos BY BANG fremstiller vi steler efter special mål – vi kan imødekomme stort set alle ønsker af størrelser.

Tilbage til oversigt

Spørg om pris