KADURA
KADURA 1
KADURA 2

KADURA

12 cykler på 10m2!

Vores KADURA cykeloverdækning er den idéelle løsning, når der er behov for at parkere en stor mængde cykler, i en sikker og pladsbesparende cykeloverdækning. KADURA’ens ramme er er opbygget af galvaniseret stål. Derudover leveres den med sider af træprofiler eller stålgitter.

KADURA’en udmærker sig ved at kunne aflåses, og derved tillade adgang til en begrænset gruppe af brugere. Disse kan være beboere i lejligheder, boligblokke eller arbejdspladser. Døren kan udstyres med en låsekasse eller et elektronisk låsesystem.

Ønskes pris på denne cykeloverdækning?

Søger du efter priser på denne cykeloverdækning, så er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: info@bybang.dk eller telefon: 86 41 21 44  og få yderligere oplysninger.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads