Quattro bordbænkesæt - Plast
Københavnerbænken
SEDINA
Bastone plint, bænk, bænkerenovering, ren recyclingplast, park og by, uderum, ude arealer
Curvo Rici plint krum og lige
arco bænk

Om vores vedligeholdelsesfrie genbrugsplast


Den genbrugsplast som BY BANG anvender er hovedsagligt fremstillet af høj kvalitets plastik fra plastik flasker og fra skønheds- og pleje emballage industrien.


Produktionsprocessen foregår ved, at de forskellige typer plastik sorteres, blandes og smeltes sammen under høje temperaturer. Herefter presses det i forme. Under produktionen tilsættes farve til plastikmassen, således der opnås en gennemfarvet og homogen farve i materialet. Overfladen på produkter i genbrugsplast er pæn og jævn uden nogen form for knuder eller riller. Man kan se at der forekommer en jævn – lidt-skinnende struktur.


Farve kan variere på udvalgte produkter. Sort, brun, grøn og grå er de primære farver. Derudover kan nogle produkter fås i mørkegrå, rødbrun eller beige. Uanset farve er alle produkter gennemfarvede.Proffessionel rådgivning og kundetilpassede løsningerI samråd med BY BANG kan vi rådgive dig til den bedste løsning. Vi kan hurtigt lave en datategning, der kan realisere ideen. Med eget værksted, kan vi designe og fremstille møbler efter netop dit behov.