Plinte i genbrugsplast - High Line
High Line Plint 6
Genbrugsplast plint - High Line
Plinte til Parker High Line
Plint i genbrugsplast - High Line
High Line Plint i genbrugsplast

HIGH LINE

Robust og enkel plast plint til det moderne byrum

HIGH LINE leveres i tykke planker af kraftigt genbrugplast. Plinten er vedligeholdelsesfri og kan bruges i årvis, da plankerne er forstærket med stålprofiler. Et sådant design sparer din tid og penge, du ville bruge på at vedligeholde og udskifte tidligere en bænk lavet i materialer, der ikke kan tåle det vanskelige skandinaviske klima lige så godt som genbrugsplast.

Det er de små detaljer som gør forskellen. HIGH LINE plintens afrundede rektangulære sædeenheder, er monteret på opretstående bænkeplader. Hvilket resulterer i et slankt, elegant look, som passer harmonisk ind i ethvert miljø.

Dimensioner:

  • Bredde: 200cm
  • 8 planker: 12 x 4,2cm
  • Siddehøjde: 45cm

Læse mere om HIGH LINE plinten i databladet.

Plast plint

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads