Sandwich panel støjskærm

Den største synder inden for støj er trafikstøj. Omkring 28% af alle boliger ligger i områder hvor man er plaget af støj fra biler, lastbiler osv. Selvom man ikke føler sig generet af støjen i dagligdagen, kan det have indflydelse på ens helbred og ens livskvalitet. Man kan få forhøjet blodtryk og dermed forøget risiko for hjertesygdomme. Hormonelle påvirkninger, hovedpine, søvnsforstyrrelser og stress. Det er både børn og voksne der bliver påvirket af støjen.

Bor man i et område med støj og er man usikker på, om støjen er så kraftigt at, den påvirker ens helbred ubevidst, så kan man kontakte en professionel og få målt hvor mange dB støjen er på. Viser det sig at man er nødsaget til at reducerer larmen, så er en støjskærm det optimale valg.

Støjreducering med Sandwich Panel.

Sandwich Panel er et kvalitetssikret og bæredygtigt hegn med en støjdæmpende effekt på op til 30-32 dB. Hegnet er testet og godkendt ift. nationale og europæiske bygningsreglementer og normer. Hegnet er hermed kvalitetssikret i henhold til ISO 9001:2000.

Hegnet er bygget op med standard paneler af en længde på 3 meter, ilagt en ramme af galvaniseret stål med u-profiler og søjler. Panelerne kan leveres i to tykkelser, afhængigt af hegnets højde. Dette støjværn kan ligeledes leveres med en topkonstruktion øverste for yderligere støjreducering. Sandwich Panel er er brandsikker samt modstandsdygtigt overfor svamp. Det har en lang levetid og er let at rengøre. Ovenpå panelerne har man mulighed for enten begrøning eller mulighed for at beklæde dem med træ.

BY BANG har igennem de sidste mange år leveret støjskærme til både det offentlige, virksomheder og til private.
Vi tilbyder flere typer af støjdæmpende hegn – se mulighederne her. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os og vi kan rådgive dig omkring hvilken løsning der passer bedst til dig.

Spørg om pris