cirkelbænke i cortenstål beklædt med træ, med rygstøtte og specialdesignede huller i bunden, der er lavet til at lade regnvandet gå igennem og vande planterne
cirkelbænke i cortenstål beklædt med træ omkring en cortenstål plantering
cirkelbænke i cortenstål beklædt med træ, med rygstøtte og specialdesignede huller i bunden, der er lavet til at lade regnvandet gå igennem og vande planterne
cirkelbænk i cortenstål beklædt med træ, med rygstøtte og specialdesignede huller i bunden, der er lavet til at lade regnvandet gå igennem og vande planterne
By Bangs nye fristående bord-og-bænk-modeller i galvaniseret stål og beklædt med mahogni træ på Hærvevejen i Viborg
By Bangs nye fristående bord-og-bænk-modeller i galvaniseret stål og beklædt med mahogni træ på Hærvevejen i Viborg

HÆRVEJEN VIBORG

Vores bænke på den nye gade i Viborg!

Hos By Bang motiveres vi af den positive effekt, vores arbejde kan skabe, mere end af noget andet. Derfor er vi altid glade for at bidrage til projekterne for områdefornyelsen med vores produkter.

 

I midten af sidste uge blev åbning af det helt nye område fejet i Viborg Kommune. Nyrenoveret Hærvevejen skal forbinde den gamle og den nye del af Viborg. Det er dog ikke bare en gade, men et indbydende rekreativt område for byens indbyggere, der nu nemt kan gå fra Banebyen til bymidten.

 

Vi er glade for at se, at vores bænke udgør udsigten til dette område. Som en del af projektet har By Bang produceret cirkelbænke i cortenstål beklædt med træ, nogle har også rygstøtte, så folk kan slappe af. Bænke skulle placeres omkring planter og træer og stå på skrå. Derfor har vi produceret dem med specialdesignede huller i bunden, der er lavet til at lade regnvandet gå igennem og vande planterne, så de vokser hurtigere og pynter på området. Der er også placeret vores nye bord-og-bænk-modeller i galvaniseret stål og beklædt med egetræ: CIRCOLARI og GIRO 2. Begge borde er fritstående og kan nemt placeres hvor som helst kunden ønsker, mens GIRO 2 kommer med gode kørestolsmuligheder på grund af stor afstand mellem bænkene.

 

Det er dog ikke de eneste grunde til, at vores cirkelbænke er specielle. Vi har også installeret LED – lys inde i dem, så de skinner igennem hulmønstrene på den mørkere tid af dagen og pynter endnu mere på området.

Produkter, som indgår i projektet

GIRO 2
bordbænkesæt

Læs mere her

CIRCOLARI
med træplanker

Læs mere her

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads