Fortura - en enkel overdækning i stål og glas til busstoppesteder eller cykelparkering
Fortura - en enkel overdækning i stål og glas til busstoppesteder eller cykelparkering
Robust busskur i stål med glasvægge og bænk

FORTURA

Solid overdækning til det moderne bymiljø

Navnet FORTURA er baseret på det italienske ord “forte”, der betyder “stærk”. Med en kraftig stålkonstruktion, er denne overdækning både robust og elegant. Fortura er et enkelt og funktionelt skur, der anvendes som busskur eller cykeloverdækning til cykelparkering. Taget dækker 2.250 mm over buspassagerne eller cyklerne. Dermed kan de stå i læ for regn og sne.

FORTURA er opbygget i moduler på 4,5m i længde, 2,2m i højde og 2,25m i dybde. Skuret er tegnet i et moderne og let udtryk. Det fremstilles i kraftigt galvaniseret stål, som kan males i alle RAL-farver. Side støtte benyttes kun ved behov for sider af glas. Taget leveres i alu eller VSG udførsel. Du kan selv vælge hvilke cykelstativer du vil modtage FORTURA med. Vælg et fra vores Bici serie eller noget andet fra By Bangs store tilbud.

Læs mere om FORTURA overdækningen i databladet.

Ønskes pris på Fortura skuret?

Søger du efter priser og informationer om dette busskur, så er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: info@bybang.dk eller telefon: 86 41 21 44 og få yderligere oplysninger.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads