FLYDEBRO

I genbrugsplanker

BY BANG flydebro er bygget op omkring en ramme fremstillet af Azobé træ, der er særligt velegnet for vådområder da den er ekstrem holdbar og modstandsdygtig overfor bl.a pæleorm. Udenpå træet monteres beklædning i vedligeholdelsesfri genbrugsplank, fremstillet af 100 % genbrugsplast. Denne beklædning går ca. 50 mm længere ned mod vandoverfladen end trærammen og der er derfor næsten konstant udluftning omkring trærammen. Hvert flydeelement skal belastes med min 600 kg. for at trærammen presses under vandoverfladen.

Pæleormsresistent badebro

Pæleorm lever dels af træet og dels af den næring fra vandet der suges ind i de gange ormene graver. De lever i havvand med mere end 0,7 % salt. Pælekrebs gnaver overfladiske gange i træet og lever i havvand med mere end 1,5 % salt.

BY BANG´s badebro med azobé træramme er ikke i konstant kontakt med vandet og kræver en belastning på 600 kg. pr. element førend kontakt opstår. Derved er der ikke grobund for angreb af orme. Dertil kommer også hårdheden af træet, hvilken ormene ikke kan bore i.

Flydebroer i solide elementer med stor opdrift

Der går 8 stk. solide pontoner med en opdrift på ca. 800 kg til pr. flydeelement. Disse er fremstillet i PE plast med en kerne af flamingo. En ponton har en volumen på 137 liter og vejer 14 kg. Pontonerne fastmonteres på trærammen og har en dybde på 300 mm.

Flydepontonerne samles med rustfrie beslag. Broen fastgøres til stålrør, der monteres i vandbunden. Disse sikrer og stabiliserer elementerne i strøm og bølger.

Broen beklædes med vedligeholdelsesfri genbrugsplanker planker, som giver en skridsikker belægning selv i en våd tilstand. Derudover kan plankerne ikke splintre og er dermed sikker for små bare børnefødder.

Hos BY BANG fremstiller vi flydebroer efter mål. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se en lille video indeholdende denne type bro her.