blå bro holdet Den Blå Bro i Randers renoveres af BY BANG juli 2015
skilt der siger
By Bangs montører fjerne de gamle bjælker fra broen
Den Blå Bro efter den nye belægning blev placeret
Den Blå Bro efter den nye belægning blev placeret

DEN BLÅ BRO

Varetegnet over Gudenåen – Den Blå bro – renoveret og forbedret med en længere levetid!

Randers Kommune valgte i marts 2015, at udskifte belægningen på den Blå Bro. Den nuværende var medtaget af mange års slid og blev desuden meget glat, når det var vådt samt dårligt føre om vinteren.

BY BANG A/S (Randers Montage Service) lagde ud med flere løsningsforslag til Randers Kommune, som valgte en belægning i skridsikker og langtidsholdbar kunststof. Broens træ konstruktion var medtaget og er udskiftet til en solid galvaniseret stål konstruktion fremstillet på BY BANGs værksted.

Til arbejdet ude på broen har BY BANG samarbejdet med Daniel Byg og Montage samt anvendt egne smede og håndværkere.

Broen befærdes af mange borgere i Randers Kommune og derfor valgte man, at renovere i aften- og nattetimerne hvor broen var lukket mellem kl. 18 og 06.

Den nye belægning forventes en levetid på 50 år og hele renoveringen koster ca. 1,5 mio. kr. Billederne i galleriet viser før, under og efter renoveringen.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads