klassisk bordbænkesæt med ryglæn til 8 personer til urbane miljø og parker i galvaniseret stål og beklædt med genbrugsplast planker
campo bordbænkesæt i galvaniseret stål og beklædt med genbrugsplast
klassisk bordbænkesæt med ryglæn til 8 personer til urbane miljø og parker i galvaniseret stål og beklædt med genbrugsplast planker
klassisk bordbænkesæt med ryglæn til 4 personer og 2 kørestolsbrugere
Robust bordbænkesæt til park og by med forstærkede plast planker

CAMPO 2

Klassisk bordbænkesæt med demonterbare siddepladser

CAMPO 2 er en ny videreudvikling af den populære Campo bordbænk serie. Med denne ny model er det nu muligt at montere og demontere siddepladser efter behov. Er der eks. behov for at fjerne en side, gøres det enkel med at fjerne 2 bolte. Udhæng kan forlænges, således at der også er mulighed for at kørestolbrugere kan blive tilgodeset.

CAMPO 2 bordbænkesættet består, som udgangspunkt, af en bordbænk med 4 siddepladser, dertil er det muligt at få 1-2 ekstra sider, så der kan blive plads til 4, 6 og 8 personer. Ligesom de andre Campo modeller, er CAMPO 2 beklædt med forstærkede planker fremstillet i 100% genanvendt plast. Således at de ikke bøjer ved belastning. Desuden kræver bordet ikke kompleks vedligeholdelse, og kan modstå hærværk og skade, som kan nemt fjernes ved hjælp af en gasbrænder.

Egenskaber:

  • Stel: galvaniseret firkantrør 40×40 og 60×40
  • Beklædning: genbrugsplast planker
  • Siddepladser: 4/6/8 og kan demonteres for a give adgang til kørestolsbrugere
  • Montage: til nedstøbning eller som fristående

Læs mere om CAMPO 2 bordbænkesættet i plast udgave i databladet.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads