BIKE-HOSTEL
BIKE-HOSTEL 1
BIKE-HOSTEL 2
BIKE-HOSTEL 3

BIKE-HOSTEL

Når sikkerhed og komfort er i højsædet

Denne modulopbyggede cykelstation består af et grundelement, samt et X antal forlængelses moduler af 2.500 mm.

Som standard er bredden ca. 6.000 mm. Dvs. ca. 2.000 mm til cykler på hver side, samt plads til en midtergang. Derved er det komfortabelt at parkere og afhente sin cykel.

Denne BIKE-HOSTEL fås i forskellige højde, alt efter om der skal være plads til et dobbelt cykelstativ, hvilket fordobler mængden af parkeringspladser.

BIKE-HOSTEL beklædes med et robust stålgitter samt stålplader, hvilket gør cykelstationen indbruds sikret. Den symmetriske tagkonstruktion samt gitternettet, giver cykelstationen en visuel lethed.

Adgang via døren kan reguleres via transponder teknologi eller andre elektroniske medier. Standardversionen er dog den klassiske euro lås.

BIKE-HOSTEL kan også anvendes til meget andet end til cykler. Den kan bl.a. andvendes til opbevaring af affaldscontainere, barnevogne mm.

  • Længde: 2500 mm pr. modul
  • Bredde: 6000 mm
  • Tagstørrelse: 6826 mm
  • Grundflade 4500x6000mm
  • Loftshøjde: 2200 mm eller 2700 mm

Ønskes pris på cykelstation?

Søger du efter priser på denne BIKE-HOSTEL, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 86 41 21 44 eller e-mail: info@bybang.dk og få yderligere oplysninger.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads