elegant cykellæn i  galvaniseret stål med plads til en cykel til by og park
elegant cykellæn i  galvaniseret stål med plads til en cykel til by og park
elegant cykellæn i  galvaniseret stål med plads til en cykel til by og park

BICI LÆN

Cykelpullert til parkering af lad- og Christiania-cykler

BICI læn er en serie af holdere til hurtig og nem cykelparkering. Inden for få sekunder kan en cykel blot lænkes til stålrøret på BICI læn. Med tilstrækkelig plads mellem cykelholderne kan de bruges til parkering af Christiania-cykler og ladcykler, der er svære at låse fast til almindelige cykelstativer, der kræver parkering med forhjul.

Nem og pladsbesparende cykelparkering

Placer BICI læn i rækker for at organisere en cykelparkeringsplads til mange cykler. De er nemme at installere og kræver ikke meget plads eller specielle underlag.

 

BICI cykellæn er pladsbesparende. Man kan parkere 2 cykler pr. stand: 1 fra hver side. BICI står parallelt med den parkerede cykel, så de kræver mindre plads i dybden end et traditionelt forhjulsstøttet stativ.

 

BICI læn til cykler leveres i forskellige udformninger. De fremstilles i Ø42 og Ø48 rundstål som galvaniseret eller i malet udførsel. Kan nedstøbes i beton eller boltes fast til underlaget.

Ønskes pris på cykellæn?

Søger du efter priser på disse cykellæn, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 86 41 21 44  og få yderligere oplysninger.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads