basso-stoejhegn
Basso-topkonstruktion
laesoe-skolen
stoejhegn-afskaermning
galleri-web
maalinger-plankrecycling
top-vs.-hoejde
basso-design

BASSO

Støjdæmpende effekt på 38 dB

Basso støjværn findes i 18 forskellige designs, som alle er designbeskyttet hos EUIPO. Der er mange muligheder for at, skabe netop det lydhegn som giver den allerbedste støjreducering, med Basso hegn. I vores datablad vedrørende vores støjhegn kan du læse mange informationer.

Grønne støjværn er i stigende grad populære, for på den måde at hegnet falder mere naturligt ind i omgivelserne. Et rionet kan monteres på væggen til beplantning. Vi rådgiver gerne omkring hvilke planter der er bedst til formålet.

Med denne top-konstruktion kan der spares på højden af lydhegnet og dermed også på prisen. Derudover er jordarbejdet ved montering nemmere, giver mindre vindbelastning og et bedre udsyn.

Støjdæmpning med et støjværn er et emne med mange faktorer og påvirkninger. Det er derfor vigtigt at du kontakter en professionel for korrekt vejledning og rådgivning. Kontakt BY BANG i dag på 86 41 21 44.

Læs mere om vores recycling planker her.

Skulle der ske, at komme ridser eller slidtage på recyclingplasten fjernes dette nemt – se videoen hvor der vises hvordan. Dette gør sig gældende for alle produkter fremstillet i 100 % ren recyclingplast.