Alberi - en stor og høj plantekumme med en rund bænk
Alberi - store og høje plantekummer med runde bænke, sammen med en malet skraldespand
Alberi - en stor og høj plantekumme med en rund bænk
Alberi - en stor og høj plantekumme med en rund bænk

ALBERI PLANTEMØBEL

En høj plantekumme med bænk i mahogni træ

ALBERI er en plantekumme, som er med til at gøre byrummet lidt grønnere og give plads til planter på travle bygader. Plantekummerent er fremstillet i et rent og stramt design. Derfor egner den sig vel til forskellige områder i det urbane miljø. ALBERI kan placeres langs markedsgader og pladser, eller stå ved indgangen til indkøbscentre, i boligområder og gågader.

Plantekummeren leveres med volumen på ca. 185 ltr. ALBERI har derfor god plads til små buske eller træer, der kræver mere plads, end almindelige plantekasser har til, at rødderne kan vokse frit. Man kan vælge at få den i galvaniseret, corten eller malet udførsel. Vi maler i alle RAL-farver, så ALBERI kan matche farven på dit brand, organisation eller virksomhed.

Bænken i bæredygtigt FSC-certificeret træ monteres omkring plantekummeren og giver plads til ca. 8 personer. De kraftige stave, som giver ALBERI sit udtryk, er fremstillet i en konisk form og behageligt afrundet i kanterne.

Plantekasser til sikring af byrummet

ALBERI er ikke kun en god dekoration til byrummet, der forskønner gaderne, men er også fremstillet til at være et fartdæmpende byrumsinventar.

ALBERI er leveret i et kraftigt udtryk og vejer ca. 280kg. Plantekummerne har også en høj profil og dækker et areal på omkring 2 kvadratmeter. Disse egenskaber giver muligheden for at bruge dem som chikaner til sikring af det offentlige byrum og beskyttelse af forbipasserende imod påkørsler.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads