AFSKÆRMNING I PLAST

Hegn i genbrugsplast

Er du på udkig efter et nyt hegn, kan det være en rigtigt god ide at anskaffe sig et vedligeholdelsesfrit hegn fra starten af. Der er flere fordele ved at vælge et sådant hegn i stedet for et traditionelt havehegn i træ. Du slipper for at male år efter år, og sparer derfor både tid og penge. Derudover har et vedligeholdelsesfrit hegn også en betydelig længere levetid end et almindeligt hegn. Et træhegn bliver hurtigt trist og grimt at se på.

Afskærmning i plast

Her finder du et flot og tidsløst hegn som ikke kræver maling og anden vedligeholdelse fremadrettet. Du kan blot tørre det over med en våd klud hvis du finder dette nødvendigt. Hegnet er opbygget af not-fer planker af genbrugsplast og indeholder intet spor af træ eller kemikalier. Plankerne er som standard i farven askegrå, men kan leveres i sort, brun eller beige for mer´pris. Rammen er stolper fremstillet af galvaniseret stål og kan efter ønske leveres i malet tilstand.
Navn: Hegn i genbrugsplast m. galvaniseret stolper 60×60
Plank: Not-fer plank 22/28×140

Læs mere om vores recycling planker her.

Væg i genbrugsplast
Forskellen på hegn og væg i genbrugsplanker er at, væggen er opbygget af skinner i stedet for stolper. Se vores brochure til din højre.
BY BANG fremstiller hegn til flere formål. Vi har igennem de sidste mange været leverandører af støjhegn og havehegn til det offentlige, virksomheder og private. Du er mere end velkommen til at kontakte os for yderligere informationer omkring vores hegn. Du kan både kontakte os pr. mail eller på telefon. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se en lille video indeholdende afskærmning her

Skulle der ske, at komme ridser eller slidtage på recyclingplasten fjernes dette nemt – se videoen hvor der vises hvordan. Dette gør sig gældende for alle produkter fremstillet i 100 % ren recyclingplast.