Vedligeholdelsesfrit hegn - afskærmning i genbrugsplast
genbrugsplast modulopbyggende afskærmning til byområder med støjdæmpende effekt
genbrugsplast modulopbyggende afskærmning til byområder med støjdæmpende effekt
genbrugsplast modulopbyggende afskærmning til byområder med støjdæmpende effekt

AFSKÆRMNING I PLAST

Hegn i genbrugsplast til boligforeninger og private hjem

Hegnet er opbygget af not-fer planker af genbrugsplast og indeholder intet spor af træ eller kemikalier. Plankerne er som standard i farven askegrå, men kan leveres i sort, brun eller beige. Rammen er stolper fremstillet af galvaniseret stål og kan efter ønske leveres i malet tilstand.

Forskellen på hegn og væg i genbrugsplanker er at, væggen er opbygget af skinner i stedet for stolper. Se vores brochure til din højre. By Bang fremstiller hegn til flere formål. Vi har igennem de sidste mange været leverandører af støjhegn og havehegn til det offentlige, virksomheder og private. Du er mere end velkommen til at kontakte os for yderligere informationer omkring vores hegn.

Afskærmning i vedligeholdelsesfri plast

Er du på udkig efter et nyt hegn, kan det være en rigtigt god ide at anskaffe sig et vedligeholdelsesfrit hegn fra starten af. Der er flere fordele ved at vælge et sådant hegn i stedet for et traditionelt havehegn i træ. Du slipper for at male år efter år, og sparer derfor både tid og penge.

Derudover har et vedligeholdelsesfrit hegn også en betydelig længere levetid end et almindeligt hegn. Et træhegn bliver hurtigt trist og grimt at se på. Skulle der ske, at komme ridser eller slidtage på recyclingplasten fjernes dette nemt – se videoen hvor der vises hvordan. Dette gør sig gældende for alle produkter fremstillet i 100 % ren recyclingplast.

Navn: Hegn i genbrugsplast m. galvaniseret stolper 60×60
Plank: Not-fer plank 22/28×140

Læs mere om vores recycling planker her.

Se en lille video indeholdende afskærmning her.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads